Behandlinger

Hypnoterapeutisk behandling er din vej til at løsne for uhensigtsmæssige følelser, vaner, overbevisninger og meget mere. 

Mine behandlinger

Fobier & angst

Hypnoterapi er gavnligt til mange former for problemer og udfordringer, såsom angst, fobier, overspisning, rygestop, smertelindring og uro. Jeg er særligt optaget af at kunne afhjælpe angst og fobier, da de ofte opleves som begrænsende for klientens livsudfoldelse.

Læs mere

Lavt selvværd

Lavt selvværd kan forklares som manglende eller ringe tro på eget værd. Det er kendetegnet ved fokus på negative tanker om sig selv og en manglende evne til at tage imod komplimenter og et kritisk syn på sig selv og sine egne evner.

Læs mere

Søvnbesvær

For dem som har søvnproblemer, kan symptomerne være forskellige. Nogle kan ikke falde i søvn, når de går i seng og andre vågner efter få timers søvn og kan ikke falde i søvn igen. Andre sover mange timer, men føler sig alligevel ikke udhvilede.

Læs mere

Hypnose for børn & unge

Det vigtigste i børn og unges liv er, at de trives og fungerer i de arenaer, de indgår i. Men sådan er det desværre ikke altid. På samme måde som voksne, så kan børn og unge også have udfordring med lavt selvværd, angst, smerter osv., som begrænser dem i deres livsudfoldelse.

Læs mere

Vægttab

Ofte er mad en måde at håndtere følelser på. Det kan være følelsen af kedsomhed, ensomhed, tomhed, sorg, lavt selvværd osv. Populært sagt, spiser vi på vores følelser og bruger maden til at dulme, glemme eller flygte fra ubehagelige følelser.

Læs mere

Rygestop

Med hypnose er det muligt at slippe trangen og ændre de dårlige vaner. Gennem afdækning og ændring af dine strategier og tilførsel af ressourcer, får du styrken til at ændre dine vaner. Det er vigtigt, når du indgår i et rygestopforløb, at du er motiveret og har et eget ønske om at stoppe rygningen.

Læs mere

Eksamensangst

Mange opsøger en psykolog ved eksamensangst, men ved du, at hypnose har en god effekt på eksamensangst? Har du eksamensangst, har du sandsynligvis oplevet følelsen af panik bare ved tanken om at skulle præstere til eksamen?

Læs mere

Online booking

Find og book en tid i min online kalender. Hvis der ikke er en tid, der umiddelbart passer dig, så ring eller skriv til mig og lad os finde en mulighed. Du er også altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak.

Jeg arbejder blandt andet med

Angst & forbier

Ved hjælp af hypnose og teknikker fra NLP er det muligt at give ro og tilføre ressourcer i de situationer, der er forbundet med fobien.

Lavt selvværd

I hypnoterapien kan du finde frem til de bagvedliggende årsager til følelsen af det lave selvværd.

Søvnbesvær

Hypnose og teknikker til selvhypnose kan hjælpe dig til at genfinde ro og tillid til, at du igen sover trygt og godt.

Kontakt mig

Adresse

Hørhavevej 57A
8270 Højbjerg

Telefon

+45 29 73 10 01

Email

kontakt@lonejepsen.dk