Rygestop

Med hypnose er det muligt at slippe trangen og ændre de dårlige vaner. Gennem afdækning og ændring af dine strategier og tilførsel af ressourcer, får du styrken til at ændre dine vaner. Det er vigtigt, når du indgår i et rygestopforløb, at du er motiveret og har et eget ønske om at stoppe rygningen.

Slip trangen

Har du lyst til at stoppe med at ryge? Måske har du allerede prøvet at stoppe mange gange i kortere eller længere tid, men hvor du falder i igen og igen? Trangen til at nikotinen og vanerne får dig tilbage til afhængigheden gang på gang. Det er et velkendt mønster for mange. Nogle lykkes aldrig med at stoppe og andre stopper alene ved viljens kraft. Måske er du en af dem, der har brug for at finde nogle ekstra ressourcer frem for at stoppe din afhængighed og helt komme af med den evige trang, der er knyttet til din afhængighed.

Med hypnose er det muligt at slippe trangen og ændre de dårlige vaner. Gennem afdækning og ændring af dine strategier og tilførsel af ressourcer, får du styrken til at ændre dine vaner. Det er vigtigt, når du indgår i et rygestopforløb, at du er motiveret og har et eget ønske om at stoppe rygningen. Ofte vil der være nogen tæt på dig, der ønsker du holder op. Det er en god opbakning, men det egentlige skal komme fra dig selv, da det er den væsentligste faktor i at slippe afhængigheden.

Online booking

Find og book en tid i min online kalender. Hvis der ikke er en tid, der umiddelbart passer dig, så ring eller skriv til mig og lad os finde en mulighed. Du er også altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak.

Jeg arbejder blandt andet med

Angst & forbier

Ved hjælp af hypnose og teknikker fra NLP er det muligt at give ro og tilføre ressourcer i de situationer, der er forbundet med fobien.

Lavt selvværd

I hypnoterapien kan du finde frem til de bagvedliggende årsager til følelsen af det lave selvværd.

Søvnbesvær

Hypnose og teknikker til selvhypnose kan hjælpe dig til at genfinde ro og tillid til, at du igen sover trygt og godt.

Kontakt mig

Adresse

Hørhavevej 57A
8270 Højbjerg

Telefon

+45 29 73 10 01

Email

kontakt@lonejepsen.dk