Lavt selvværd

Lavt selvværd kan forklares som manglende eller ringe tro på eget værd. Det er kendetegnet ved fokus på negative tanker om sig selv og en manglende evne til at tage imod komplimenter og et kritisk syn på sig selv og sine egne evner.

Minderne vækker selvværd

Følelsen af lavt selvværd behøver ikke at være tilstede hele tiden. Man kan have negative oplevelser i barndommen, som normalt ikke fylder eller giver anledning til følelsesmæssig ustabilitet i ens liv. Man kan så møde mennesker eller situationer, der vækker minderne igen og man kan opleve, hvordan man bliver sat tilbage til tidligere reaktionsmønstre, hvor følelsen af mindreværd var dominerende.

Grunden til at følelsen af lavt selvværd dukker op igen, er, at den er lagret i underbevidstheden. Den er relateret til nogle begivenheder i ens fortid, der blev til en overbevisning, som gav mening med de ressourcer, man havde til rådighed på det pågældende tidspunkt.

Bedre selvværd med hypnoterapi

I hypnoterapien kan du finde frem til de bagvedliggende årsager til følelsen af det lave selvværd. Det er muligt at få kontakt med den yngre udgave af dig og tilføre de ressourcer, du har brug og dermed hjælpe dig til at overkomme de negative følelser, der ikke længere er relevante. Gennem hypnosen er det muligt få kontakt med din indre ressourcer og derigennem etablere tillid og tryghed i dig selv.

Online booking

Find og book en tid i min online kalender. Hvis der ikke er en tid, der umiddelbart passer dig, så ring eller skriv til mig og lad os finde en mulighed. Du er også altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak.

Jeg arbejder blandt andet med

Angst & forbier

Ved hjælp af hypnose og teknikker fra NLP er det muligt at give ro og tilføre ressourcer i de situationer, der er forbundet med fobien.

Lavt selvværd

I hypnoterapien kan du finde frem til de bagvedliggende årsager til følelsen af det lave selvværd.

Søvnbesvær

Hypnose og teknikker til selvhypnose kan hjælpe dig til at genfinde ro og tillid til, at du igen sover trygt og godt.

Kontakt mig

Adresse

Hørhavevej 57A
8270 Højbjerg

Telefon

+45 29 73 10 01

Email

kontakt@lonejepsen.dk