Når du oplever utilfredshed med din vægt eller en usund livsstil, er det nærliggende at tænke at så må man jo tage sig sammen og ændre på nogle af de dårlige vaner. Som oftest er man sin egen værste kritiker og man går måske og slår sig selv oven i hovedet med formaninger om at komme i gang. Og så sker der ikke noget alligevel. Kender du det?

Ofte er mad en måde at håndtere følelser på. Det kan være følelsen af kedsomhed, ensomhed, tomhed, sorg, lavt selvværd osv. Populært sagt, spiser vi på vores følelser og bruger maden til at dulme, glemme eller flygte fra ubehagelige følelser.

I hypnoterapien går vi bag om de usunde vaner og undersøger, hvilke strategier og overbevisninger, der ligger til grund for dem. I hypnosen kommunikerer vi med dit ubevidste sind og her er det muligt at konstruerer nogle positive og hensigtsmæssige overbevisninger, der ændre din livsstil.

Hypnosen kan støtte dig i at ændre livsstilsvaner, men kan ikke stå alene. Din motivation og vilje til at træde nye stier er væsentlige faktorer i et varigt vægttab.

Hypnoterapi kan hjælpe dig på vej.

Klinik for hypnoterapi