Fobier

Hypnoterapi er gavnligt til mange former for problemer og udfordringer, såsom angst, fobier, overspisning, rygestop, smertelindring og uro. Jeg er særligt optaget af at kunne afhjælpe angst og fobier, da de ofte opleves som begrænsende for klientens livsudfoldelse.

Når man drukner i frygt

Fobier er en type angstlidelse, hvor angsten er knyttet til bestemte ting eller situationer, der ikke er forbundet med reel fare.  Det er en tilstand, der kan opleves som skræmmende og intens, og man forsøger så vidt muligt at undgå de situationer, der trigger fobien. Der er mange forskellige typer af fobier – fx angsten for lukkede rum, at flyve, højder, edderkopper, tandlægebehandlinger osv. Det er kendetegnende for en fobi, at den er ude af proportioner med den reelle fare, man føler i situationen.

Man kan sige, at en fobi er en uhensigtsmæssig indlæring, som kan aflæres. Grunden til at hypnose er et så effektivt redskab til at hjælpe mod fobier er, at fobien er en ubevidst reaktion. Hvis du har en fobi, er du sikkert bevidst klar over, at frygten er irrationel, men du er stadig ikke i stand til at ændre din reaktion.

Ved hjælp af hypnose og teknikker fra NLP er det muligt at give ro og tilføre ressourcer i de situationer, der er forbundet med fobien. Dermed kan din krop og hjerne aflære den automatiske frygtreaktion, der hidtil har styret dig og i stedet kan du opleve, at du får din frihed tilbage, når du ikke længere er begrænset af din frygt.

Oftest er fobier relativt enkle at behandle med hypnoterapi og derfor er forløbet som regel kortvarigt og effektivt.

Online booking

Find og book en tid i min online kalender. Hvis der ikke er en tid, der umiddelbart passer dig, så ring eller skriv til mig og lad os finde en mulighed. Du er også altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak.

Jeg arbejder blandt andet med

Angst & forbier

Ved hjælp af hypnose og teknikker fra NLP er det muligt at give ro og tilføre ressourcer i de situationer, der er forbundet med fobien.

Lavt selvværd

I hypnoterapien kan du finde frem til de bagvedliggende årsager til følelsen af det lave selvværd.

Søvnbesvær

Hypnose og teknikker til selvhypnose kan hjælpe dig til at genfinde ro og tillid til, at du igen sover trygt og godt.

Kontakt mig

Adresse

Hørhavevej 57A
8270 Højbjerg

Telefon

+45 29 73 10 01

Email

kontakt@lonejepsen.dk