Bestil en plads på forløbet for dit barn

Udfyld formularen. Vi ser frem til at modtage din bestilling og vil efterfølgende tage en dialog med dig, om dit barn.

Psykoterapeut specialet

Udvikling i et trygt fællesskab

Formålet med dette psykoterapeutiske speciale er at undersøge, hvordan vi kan hjælpe børn med at bearbejde mavesmerter, hovedpine eller andre fysiske symptomer, der påvirker deres trivsel. Forløbet består af et individuelt og et gruppebaseret forløb, hvor vi inddrager samtale, hypnoterapi og en fysiologisk tilgang til at arbejde med ophobet spænding og energi, som sætter sig som fysiske symptomer.

Målet

Målet med forløbet er, at understøtte en proces, hvor barnet får nogle redskaber til at opnå en øget tro på sig selv og egne ressourcer, så det derigennem er muligt at mindske eller opløse symptomerne og skabe ro og overskud.

Vi arbejder ud fra en helhedsforståelse af mennesket, hvor det vi sanser, føler og opfatter, når vi møder omverdenen, påvirker hinanden i en gensidig proces. I det terapeutiske arbejde vil vi derfor tage udgangspunkt i det, som barnet oplever. Med vores afsæt som hypnoterapeuter, vil vi både inddrage samtale og hypnose, hvor barnet gennem en tilstand af ro bruger sin fantasi til at arbejde på et dybere plan i bevidstheden, hvor det er lettere at skabe forandringer. Vi vil også arbejde med de kropslige symptomer ud fra en forståelse af, at kroppen husker det, der har bragt den i ubalance. Gennem guidede processer og øvelser søger vi at frigøre de ophobede spændinger og genoprette nervesystemets naturlige balance.

Forløb i Aarhus | Start januar

Individuelle møder

13. januar & 17. januar

Gruppemøder

27. januar, 31. januar & 24. februar

Pris 1250,-

Dit barn lærer at handle på kroppens signaler

Et fælleskab blandt andre børn, som de kan spejle sig i

BrianHarloe_Hypnoteapeut_Yogaunderviser

Brian Harlø

Jeg motiveres af at synliggøre overfor børn alle de evner, ressourcer og ”coolness” de har og hvordan de kan bruge disse til at skabe det, de ønsker for dem selv.

Uddannet Master i Hypnoterapi og NLP, Yogaunderviser og selvværdsvejleder. Gennem mine holistiske uddannelser har jeg stiftet bekendtskab med kroppens indvirkning på vores generelle mentale helbred. Og hvorledes kroppens sammenhæng med sindet spiller en vigtig rolle i at lykkes som menneske.

Jeg har tidligere arbejdet med børn og unge gennem frivilligt arbejde, først som mentor og dernæst som gruppeleder på kulturelle rejser med børn.

Jeg motiveres af at synliggøre overfor børn alle de evner, ressourcer og ”coolness” de har og hvordan de kan bruge disse til at skabe det, de ønsker for dem selv.

Dit barn får et trygt sted at dele

At give dit barn ressourcer til at møde udfordringer

BrianHarloe_Hypnoteapeut_Yogaunderviser

Lone Jepsen

Jeg brænder jeg for at hjælpe børn og unge til at trives bedre. Og bidrage til, at de børn og unge, der kommer hos mig, får bedre adgang til deres egne ressourcer

Jeg har i de sidste par år haft egen praksis hvor jeg tilbyder hypnoterapi for børn, unge og voksne. Jeg er også lærer samt kandidat i pædagogisk psykologi og har arbejdet med børn og unge de sidste 20 år i folkeskolen og børne- og ungdomspsykiatrien.

I mit terapeutiske virke brænder jeg for af at hjælpe børn og unge til at trives bedre. Med hypnosen og samtaleterapien ønsker jeg at bidrage til at de børn og unge, der kommer hos mig, får bedre adgang til deres egne ressourcer og derved er i stand til at have et liv, hvor de oplever at være trygge og livsduelige.

Begrænset antal pladser

1250 kr.

for hele forløbet

Tilmeld dit barn til forløbet “Ondt i maven”

boern_og_unge

Kom i kontakt med os!

Email

Kontakt@lonejepsen.dk

Telefon

+45 42 41 86 86

Telefon

+45 29 73 10 01

Email

hej@brianharlo.dk